Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció>>>     Elfelejtett jelszó>>>


Hajproblémák?
Hajhullás, korpásodás, zsírosodás, fejbőrviszketés,száraz, irritált fejbőr.
INGYENES állapotfelmérés Dermovisor készülékkel, előre egyeztetett időpontban.

TEL.: 88/329-239


Kövessen minket a
Facebook-on is !





Amikor elégedettek, boldogok és jókedvűek vagyunk, megfigyelhetjük, hogy egészségünk is rendben van.Néha azonban segítségre van szükségünk, hogy kiegyensúlyozottak maradjunk, és tovább tudjunk haladni a mindennapjainkban.Ekkor segíthetnek Önnek is a Bach-virág -eszenciák.Dr Edward Bach angol orvos az 1930-as években dolgozta ki a 38 növényből és virágból álló Bach-virágeszenciákat, melyek Önnek is segíthetnek a mindennapi élet érzelmi kihívásaiban,különösen a RESCUE/ELSŐSEGÉLY/KEVERÉK,amely a 38 virág-eszencia közül ötöt tartalmaz. Ez a keverék azonnali segítséget nyújthat Önnek az élet mindennapi kihívásaiban és stresszes szituációban.Használhatja, ha pl.fogorvoshoz megy, állásinterjúk előtt, vizsga, műtét, utazás, esküvő előtt. Szintén segíthet krízis-vagy traumás helyzetekben, mint gyász, válás vagy munkahely-változtatás.
RESCUE keverék 20ml-es üvegekben kapható.Csepegtessen 4 cseppet 1 pohár vízbe és kortyolgasson belőle időközönként.Szükség esetén ismételhető.
RESCUE éjszakai keverék elősegíti a stresszes nap utáni ellazulást és támogatja a regenerálódó alvást. 20ml-es spray kiszerelésben kapható.
Használat utasítás: 2 fújás közvetlenül a nyelvre.

RESCUE éjszakai keverék elősegíti az ellazulást,támogatja a pihentető alvást



Személyes adatvédelem >>>


Minden jog fenntartva! - © 2015 Created by Andrew System